BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Mimarlık Mühendislik Fakültesi ve Teknik Bilimler Fakültesi Öğrencilerine Sistem Odası ve Ağ Altyapısı Eğitimi Verdi

21.11.2023 14:49

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak üniversitemiz Mimarlık Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği ve Teknik Bilimler Fakültesi Bilgisayar Programcılığı öğrencileri için dersleri kapsamında sistem odası, ağ altyapısı ve sunucu sistemleri konularında eğitim verildi.

Eğitim kapsamında, öğrencilere sistem odasının işlevi, kullanılan sistemler ve teknolojiler hakkında bilgi verildi. Ayrıca, sistem odasındaki güvenlik önlemleri ve alınan önlemlerin önemi vurgulandı.

Eğitime katılan öğrenciler, sistem odasını yakından görme fırsatı buldular ve sistemlerin işleyişi hakkında bilgi edindiler.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, öğrencilerin bilgisayar ve bilişim teknolojileri konusundaki bilgilerini artırmak ve farkındalıklarını geliştirmek amacıyla bu tür etkinlikleri düzenli olarak gerçekleştiriyor.